Carsportin Ajossa-lehti nyt myös sähköisenä!

Taksialan asiakaslehdistä ehkä merkittävin, Jonasson Oy:n julkaisema Ajossa-lehti, sai paperisen version rinnalle sähköisen lehden. Sähköisen asiakaslehden ansiosta Jonasson voi tarjota asiakkaillensa ja sidosryhmillensä laadukasta toimitettua sisältöä useamman kerran vuodessa.

Ensimmäinen Sireenin toteuttama Ajossa-lehti tehtiin vuonna 2009. Nyt tämä esteettömien ajojen äänenkannattaja kokee historiansa suurimman uudistuksen, kun lehdestä tehdään myös aito sähköinen asiakaslehti. Aiempien Issuu-julkaisuiden tilalle tulee WordPressin pohjalle rakennettu sähköinen asiakaslehtialusta, jonka avulla sivuille saadaan laadukasta toimitettua sisältöä. Päinvastoin kuin verkkoon skannattujen PDF-lehtien tapauksessa, tällaisella asiakaslehtitoteutuksella voidaan vaikuttaa myös sivuston löydettävyyteen.

Tulevaisuudessa Ajossa-lehti ilmestyy myös paperisena ja sähköiseen versioon päivitetään uusia tarinoita pitkin vuotta. Tarinoiden jakamisella Ajossa-lehti pääsee löytämään uusia yleisöjä ja auttaa yritystä houkuttelemaan uusia yrittäjiä Carsportin joukkoihin. Lehden taustalla pyörivällä analytiikalla saadaan tietoa lehden sisältösuunnittelun tueksi, kun tiedossa on, mitkä jutut ovat niitä kaikista kiinnostavimpia.

Tutustu Carsportin asiakaslehteen osoitteessa ajossa.carsport.fi

Mainostoimisto Sireeni Oy | Finlaysoninkatu 4B | 33210 Tampere |