Mainostoimisto Sireeni Tampere
Mainostoimisto Sireeni Tampere

Innovaatioseteli tukee kaupallistamista ja tuotteistusta

4.10.2016

Onko teillä kehitteillä innovatiivinen liikeidea, tuote tai palvelukonsepti? Tarvitsetteko apua sen kaupallistamiseen, testaamiseen tai lanseeraukseen? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Kanssamme rakennat ideasta todellisen myyntikoneen. Voimme tulla tueksenne jo alkumetreillä ideapajan muodossa tai voimme auttaa koeponnistamaan idean kustannustehokkaasti. Tuotteistamme, brändäämme, tarinallistamme, kaupallistamme, lanseeraamme – juuri tarpeidenne mukaisessa laajuudessa. 

Tekesin innovaatioseteli

Mikäli ette ole vielä saaneet Tekesiltä innovaatiorahoitusta, voitte hakea Sireenin kanssa tehtävään innovaatiotyöhön Tekesin innovaatiosetelin. Innovaatioseteli on suunnattu PK-yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan, palveluitaan tai prosessejaan – tai hankkia uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelin arvo on 5000,00 + alv. (yhteensä 6200,00). Projektin loppuraportin jälkeen Tekes maksaa laskun suoraan palveluntuottajalle. Katso tästä vuoden 2017 ehdot innovaatiosetelille »

Kysy lisää Niinalta, tehdään yhdessä hakemus!

Niina Lehikoinen, puh. 040 722 7191, niina@sireeni.fi
Toimitusjohtaja I Suunnittelija

 

Mainostoimisto Sireeni Oy | Finlaysoninkatu 4B | 33210 Tampere |