AAA: Sireeni parhaassa luottoluokassa

24.1.2020

Putki päällä, taas AAA:han! Sireeni jatkaa AAA-kerhossa myös vuonna 2020. Tähän ryhmään kuuluu vain 0,28 % suomalaisista yrityksistä: vaatimuksena kolmen A:n Platinum-merkinnälle on viiden vuoden katkeamaton korkein AAA-luottoluokitus.

Mitä luottoluokitus kertoo ja merkitsee?

Luottoluokitus on vahva viesti taloudenhoidosta. Se kertoo kumppaneillemme, että kanssamme aloitetut projektit viedään maaliin. Se viestii, että me hoidamme velvollisuutemme ajoissa.

Luottoluokitus kertoo asiakkaistamme. He luottavat meihin ja teettävät meillä uudistuksia, kampanjoita, lanseerauksia sekä jatkuvaa mainontaa vuodesta toiseen. Olemme kiitollisia tästä luottamuksesta emmekä unohda, että meidän on ansaittava se.

Kun talous on vakaalla pohjalla, luovaa prosessia ei häiritse ansaintaongelmat ja epävarma tulevaisuus. Täten luottoluokituksemme takaa suunnittelurauhan, mahdollisuuden keskittyä sinun yritykseesi.

Paras luottoluokitus kertoo siitä, että kanssamme projektit ovat sujuneet – ja sujuvat tulevaisuudessakin. Meillä päällimmäisenä mielessä on aina sinun tavoitteesi ja ongelmasi.

 

Mainostoimisto Sireeni Oy | Finlaysoninkatu 4B | 33210 Tampere |