AAA Platinum: Sireeni parhaassa luottoluokassa

24.1.2018

Putki päällä, taas AAA:han! Saimme Platinum AAA -luottoluokitustunnuksen. Tähän ryhmään kuuluu vain 0,3 % suomalaisista yrityksistä: vaatimuksena kolmen A:n Platinum-merkinnälle on viiden vuoden katkeamaton korkein AAA-luottoluokitus.

Mitä väliä on mainostoimiston luottoluokituksella?

Luottoluokitus on vahva viesti taloudenhoidosta sekä kyvystä selviytyä laskuista. Se kertoo kumppaneillemme, että kanssamme aloitetut projektit viedään maaliin. Se viestii, että me hoidamme velvollisuutemme ajoissa.

Luottoluokitus kertoo asiakkaistamme. He luottavat meihin ja teettävät meillä uudistuksia, kampanjoita, lanseerauksia sekä jatkuvaa mainontaa vuodesta toiseen. Olemme kiitollisia tästä luottamuksesta emmekä unohda, että meidän on ansaittava se.

Jos etsit uutta mainostoimistoa, paras luottoluokitus kertoo siitä, että kanssamme projektit ovat sujuneet – vuodesta toiseen. Luottoluokitus kertoo myös siitä, että meillä päällimmäisenä mielessä on aina sinun tavoitteesi ja ongelmasi. Timantit saattavat syntyä paineessa ja helmet jatkuvasta ärsytyksestä, mutta luova suunnittelu vaatii kirkkaan mielen ja mahdollisuuden keskittyä asiakkaan tilanteeseen. Kun talous on vakaalla pohjalla, luovaa prosessia ei häiritse ansaintaongelmat ja epävarma tulevaisuus. Täten luottoluokituksemme takaa suunnittelurauhan, mahdollisuuden keskittyä sinun yritykseesi.

Mainostoimisto Sireeni Oy | Finlaysoninkatu 7 | 33210 Tampere |