Kilpailun säännöt

« takaisin osallistumaan

1. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen on edellytys osallistumiselle.
2. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Suomessa toimivan yrityksen edustaja, joka voi edustaa yritystään markkinointiasioissa.
3. Kukin kilpailija voi osallistua arvontaan vain kerran. Ylimääräiset osallistumiset poistetaan tietokannasta.
4. Osallistujilta kerätään tiedot. Kerätyt tiedot tallennetaan Sireenin markkinointitietokantaan. Osallistumalla osallistujat hyväksyvät tietojensa käyttämisen Sireenin markkinointiin. Emme luovuta tietoja eteenpäin. Tutustu rekisteriselosteeseen täällä.
5. Osallistumisaika on 27.9.2017—31.12.2017. Arvonta suoritetaan vuoden 2018 toisella viikolla. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä voidaan julkaista Sireenin markkinointikanavissa.
6. Palkinto on 10 tuntia suunnittelutyötä ja arvoltaan 1500 euroa. Aikaan sisältyy koko voittajan kanssa tehtävä hanke, myös palaveriajat ja projektinhallinta. Palkinnon voi käyttää myös osamaksuna suuremmasta suunnittelukokonaisuudesta. Palkinto ei voi muuttaa rahaksi tai alihankittaviksi palveluiksi, kuten painotuotteiksi, mediatilaksi tai verkkosivujen toteutukseksi. Jos voittaja haluaa käyttää palkintonsa palveluun, jonka toteutukseen sisältyy alihankintaa, veloitetaan alihankinta voittajalta.
7. Sireeni varaa oikeuden muuttaa sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta ja tarvittaessa voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Muutokset ilmoitetaan sivulla sireeni.fi/valitse ja ne tuodaan korostetusti esiin tällä sivulla.
8. Sireenin työntekijät ja alihankkijat eivät voi osallistua kilpailuun.

« takaisin osallistumaan

Mainostoimisto Sireeni Oy | Finlaysoninkatu 4B | 33210 Tampere |